Knivblock – Knivbräda – Knivhållare

Knivtillverkare Güde

Garanti för bästa pris

Om du hittar ett förmånligare pris (inkl. fraktkostnader) hos en annan återförsäljare, får du denna Güde-artikel från oss till samma pris.

Denna garanti gäller i upp till 14 dagar efter köpet. Detta gäller inte specialförsäljning vid lageravveckling, insolvens eller auktion.

Handgjorda knivblock från knivmanufakturen Güde

Högkvalitativa knivar bör inte förvaras löst i en besticklåda. Det gör att knivarna blir slöa snabbare och risken för skador är stor. Det bästa är att använda snygga och praktiska knivblock eller magnetiska knivtavlor. Vi erbjuder olika förvaringsalternativ som passar våra Güde-knivar.

Skötselråd

Träet i knivblocken bör ibland gnidas in med lite olja. Detta förhindrar att träet blir matt. Det är bäst att helt enkelt använda lite olivolja. Om det har samlats damm i knivblockets axlar kan du enkelt ta bort det med en piprensare. 

Fina knivar ska rengöras på samma sätt som de tillverkades: för hand. I de flesta fall räcker det att torka av bladet med en fuktig trasa. Du bör se till att kniven inte lämnas orensad under längre perioder. Det finns livsmedelsrester (t.ex. citroner) vars syror också kan angripa högkvalitativt stål. Undvik att arbeta på kniven med frätande eller slipande verktyg. Högkvalitativa knivar hör inte hemma i diskmaskinen eller löst i en låda (risk för skador!).

Smidda kockknivar med högsta skärpa och funktionalitet.

Magnetleiste-Eiche
Güde Magnetleiste Eiche E095/40
RE001/32 Messerhalter Güde The Knife
RE001/32 Messerhalter Güde The Knife
Güde Messerblock Synchros 4-S000L