Smidda trädgårdsredskap

Val av trädgårdssaxar

Tips och tricks för trädgårdsskötsel

TOPPSÄLJARE Trädgårdsredskap

Krumpholz trädgårdsredskap

1306 – Sauzahn – 160 cm askskaft

Värderingar

69,95  inkl. moms

Krumpholz trädgårdsredskap

1487 – Ogrässpade – 14 cm askskaft

Värderingar

29,95  inkl. moms

Tillverkare av trädgårdsredskap i redskapsträdgården

Handsmidda trädgårdsredskap från Krumpholz 1799

Familjen Krumpholz smider högkvalitativa skogs- och trädgårdsredskap i hammaren Guttenberg i Oberfranken. Smedjan grundades under medeltiden och har ett eget vattenkraftverk för energiproduktion. Den genererade energin används för att stödja driften av de stora smidesugnarna och smideshamrarna.

Johann David Krumpholz förvärvade smedjan år 1799 och förde den vidare från generation till generation. Den sjätte, sjunde och åttonde generationen bor och arbetar nu tillsammans på Guttenberger Hammer. Med århundraden av erfarenhet smids här verkliga mästerverk för trädgårds- och skogsarbete. Smidda trädgårdsredskap från Krumpholz. Hållbara trädgårdsredskap av hög kvalitet.

Krumpholz trädgårdsredskap med bästa prisgaranti.


Trädgårdssaxar, grensaxar och tillbehör från Original LÖWE

Original LÖWE är en nordtysk verktygssmedja med anor som går tillbaka till Walther Schröder, som 1923 uppfann städsaxen och ansökte om patent. Idag leds företaget av Randolph Schröder, sonson till Walther Schröder.

Original LÖWE är ledande inom området för högkvalitativa städsaxar. Dessa erbjuder ett antal fördelar jämfört med den välkända bypass-saxen. Vid städsaxar skär bladet genom materialet som ska klippas i ett dragande snitt. Detta minskar den kraft som krävs för kapningen.

En annan fördel med LÖWE-saxar är den perfekta reservdelsförsörjningen och det enkla och billiga utbytet av delar. Bästa skärprestanda vid kontinuerlig användning.

Vår rekommendation om du vill köpa ett par sekatörer.

Original LÖWE trädgårdsredskap med bästa prisgaranti.


Trädgårdssaxar och grensågar från Berger

Professionella sekatörer, beskärningssågar och grensaxar från Julius Berger verktygstillverkare. Företaget grundades 1918 av affärsmannen Julius Berger från Wuppertal och har sedan 1930 tillverkat högkvalitativa trädgårdsredskap. Fortfarande på traditionellt sätt, men med toppmoderna maskiner. Verktygen är tillverkade av högkvalitativt stål och slipas till en mycket hög, långvarig skärpa med hjälp av en flerstegs precisionsslipningsprocess. Blad, sågklingor och många enskilda delar kan bytas ut separat. Företaget har varit familjeägt sedan det grundades och leds för närvarande av syskonen Ina och Julius Berger.

Ett favoritmärke för trädgårdsmästare och landskapsarkitekter. Verktyg av bästa kvalitet och ergonomisk design

Berger trädgårdsredskap med bästa prisgaranti.


Trädgårdssax och trädgårdskniv från Robert Klaas

Beskärningssaxar och trädgårdssaxar av hög kvalitet från knivtillverkaren Robert Klaas i Solingen. Robert Klaas har tillverkat och monterat saxar och knivar i Solingen sedan 1834. Företaget har varit familjeägt sedan det grundades och leds för närvarande av bröderna Guido och Ernst Jürgen Schiesen.

Produkterna kännetecknas av sin höga kvalitet. Användningen av kolstål, som är mindre sprött än rostfritt stål, gör det möjligt att uppnå särskilt höga skärpningsgrader.

Robert Klaas trädgårdsredskap med bästa prisgaranti.


Hochwertige Produkte Haus und Garten

verktyg.eu

Onlinebutik för Holz-Jaeger UG (haftungsbeschränkt)