Smidda handspadar – Campingspadar – Handgaffel från Krumpholz 1799

Handspadar – Perennspadar – Campingspadar – Utomhusspadar

De smidda handspadarna från Krumpholz är perfekta för mindre arbeten i rabatter och grönsaksland för att dela perenner eller plantera och transplantera unga växter . Våra handspadar är smidda av kolstål och har högkvalitativa askhandtag och är ett sant nöje att använda när det gäller känsla, utseende och hållbarhet.
 
Vi har även spadar för höger hand för semester utomhus.
 
Handgaffel – Flerårig gaffel
De smidda handgafflarna från Krumpholz är idealiska för många arbeten i rabatter och grönsaksland och för transplantation eller omplantering av växter. Våra handgafflar är smidda av kolstål och har högkvalitativa handtag av ask, och de är ett sant nöje att använda när det gäller känsla, utseende och hållbarhet.
 
Vi har rätt handspade eller handgaffel för varje behov. För trädgårdsmästare och landskapsarkitekter och för privata trädgårdsmästare med höga krav på sina trädgårdsredskap.

Garanti för bästa pris

Om du hittar ett mer fördelaktigt pris (inkl. fraktkostnader) hos en annan återförsäljare, kommer du att få denna Krumpholz-artikel från oss till samma pris.

Denna garanti gäller i upp till 14 dagar efter köpet. Detta gäller inte specialförsäljning vid lageravveckling, insolvens eller auktion.