Kockknivar och tillbehör av hög kvalitet

Güde Solingen – vassa knivar sedan 1910

geschmiedete Kochmesser Güde Solingen

Güde kockknivar smids för hand i små kvantiteter. Bladen i Alpha-serien är tillverkade av smidda knivstål med krom-vanadin-molybden. Varje kniv tillverkas för hand i 40 steg. Knivarna är av rostfritt stål, ishärdade och handslipade. De hör inte hemma i diskmaskinen.

Handtagen finns i barrique-ek (tillverkad av över 80 år gamla ekvinfat från Frankrike), fint valnötsträ, livfullt ådrat olivträ, sammetslent päronträ eller svart hostaträ, som också är godkänt för användning inom restaurangbranschen.

Tillbehör, knivblock och knivslipare för de högkvalitativa knivarna från Güde finns också tillgängliga hos oss.

Nesmuk-knivar – form och funktion i perfekt skärpa

NESMUK utvecklar och tillverkar knivar med högsta möjliga skärpa och använder stålkvaliteter, material och tekniker som aldrig tidigare har använts inom bestickindustrin. Varje Nesmuk-kniv är därför ett konkret åtagande för innovation och perfektion: Made in Germany, skapad för evigt.

Den långsiktiga utvecklingen av Nesmuk-produkter är en följd av den kompromisslösa efterfrågan på kvalitet, uppmärksamhet på detaljer och funktionalitet.

Felfritt smidda knivar för de allra högsta kraven. Nesmuks kockknivar är de vassaste produkterna i gränslandet mellan hantverk och konst.

Tillbehör, knivblock och knivslipare för de högkvalitativa knivarna från Nesmuk finns också tillgängliga hos oss.

TOPPSÄLJARE